Meny

AddGreen

AddGreen AB är ett kunskapsföretag inom trädgård & landskap. Visionen är att göra världen grönare och att arbeta kundanpassat med varje uppdrag.

Trädgårdsdesign & rådgivning

Vi utvecklar innovativa, väl fungerande och vackra gröna miljöer, stora som små. Privata trädgårdar, företagsanläggningar och bostadsgårdar.

Föreläsningar, event & utbildning

Vi utbildar och föreläser i olika ämnen inom landskapsplanering, grönyteskötsel, trädgårdsdesign, växtkomposition m.m. Vi arrangerar specialanpassade kurser och workshops och deltar i olika externa event.

Godkänd medlem i

Kontakt

Adress
Oxelvägen 4, 175 64 Järfälla
Telefon
070 640 20 62
Epost
helena@addgreen.se

Helena Rosenlöv Egge

AddGreen grundades våren 2011 av Helena Rosenlöv Egge som är utbildad landskapsingenjör vid SLU i Alnarp. Helena har arbetat inom trädgårdsbranschen sedan 1998, bland annat som trädgårdsmästare, trädgårdsdesigner, föreläsare och landskapsplanerare.

Tidigare utbildningar i konstvetenskap, estetik och landskapsarkitekturens historia har lett till ett särskilt intresse för tidstypiska trädgårdar och olika stilideal genom tiderna, vilket ofta kommer till användning i formgivningen av gröna miljöer.

Med åren har kunskapen vuxit sig större och erfarenheten blivit bred. Många olika typer av uppdrag, kunder och projekt har passerat Helenas händer.